dania bez konserwantówPierogi

Nasze smakołyki

Kluski Śląskie

Kluski Śląskie – staropolski przysmak, który doskonale pasuje do mięs duszonych oraz pieczeni. Z dodatkiem sosu mięsnego i jednej z naszych świeżych surówek wspaniale wkomponują się w wystawny obiad. Stanowią również ciekawą alternatywę dla wegetarian. Z dodatkiem sosu na przykład z grzybów leśnych, będą głównym bohaterem smacznego i szybkiego obiadu.

Skład:

ziemniaki, skrobia ziemniaczana, sól, olej roślinny

 

Sposób przygotowania:

Produkt gotowy do spożycia po podgrzaniu. Najlepiej wrzucić do gotującej się osolonej wody i gotować do wypłynięcia. Są doskonałym dodatkiem do mięsa wieprzowego lub wołowego podawanego z sosem. Można również podawać jako osobny posiłek okraszony roztopionym smalcem lub masłem.
 

Opakowanie:

- ~1 kg – zapakowane w atmosferze ochronnej w worki

- 500 g – zapakowane w atmosferze ochronnej, w styropianowej tacce barierowej

- 350 g – zapakowane w atmosferze ochronnej, w styropianowej tacce barierowej

 

BEZ KONSERWANTÓW

  • kluski śląskie