dania bez konserwantówPierogi

Nasze smakołyki

Kopytka

Dodatek czy danie główne? To i to, idealnie pasują jako alternatywa dla nudnych ziemniaków do duszonych mięs i pieczeni w sosie. Dla dzieci podsmażone z bułką tartą i cukrem są przysmakiem. Dla wegetarian polecamy podanie ich z podsmażonymi warzywami.

Skład:

ziemniaki, mąka pszenna, sól, olej roślinny

 

Sposób przygotowania:

Produkt gotowy do spożycia po podgrzaniu. Najlepiej wrzucić do gotującej się osolonej wody i gotować do wypłynięcia lub podsmażyć na niewielkiej ilości tłuszczu. Są doskonałym dodatkiem do mięsa wieprzowego lub wołowego podawanego z sosem. Można również podawać jako osobny posiłek okraszony roztopionym smalcem lub masłem.
 

Opakowanie:

- ~1 kg – zapakowane w atmosferze ochronnej w worki

- 500 g – zapakowane w atmosferze ochronnej, w styropianowej tacce barierowej

- 350 g – zapakowane w atmosferze ochronnej, w styropianowej tacce barierowej

 

BEZ KONSERWANTÓW

  • kopytka