dania bez konserwantówPierogi

Nasze smakołyki

Pierogi leniwe

Skład:

ziemniaki, ser twarogowy półtłusty, mąka pszenna, sól, olej roślinny

Zawiera gluten

 

Sposób przygotowania:

Produkt gotowy do spożycia po podgrzaniu. Najlepiej wrzucić do gotującej się osolonej wody i gotować do wypłynięcia lub podsmażyć na niewielkiej ilości tłuszczu. Są doskonałym dodatkiem do mięsa wieprzowego lub wołowego podawanego z sosem. Można również podawać jako osobny posiłek okraszony roztopionym smalcem lub masłem.
 

Opakowanie:

- ~1 kg – zapakowane w atmosferze ochronnej w worki

- 500 g – zapakowane w atmosferze ochronnej, w styropianowej tacce barierowej

- 350 g – zapakowane w atmosferze ochronnej, w styropianowej tacce barierowej

 

BEZ KONSERWANTÓW

  • pierogi leniwe