dania bez konserwantówPierogi

Nasze smakołyki

Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi

Skład:

mąka, woda, kapusta kiszona, podgrzybki, olej, cebula, bułka tarta, sól, przyprawy naturalne

Zawiera gluten

 

Sposób przygotowania:

Produkt gotowy do spożycia, po podgrzaniu. Podgrzać w gotującej się osolonej wodzie (wyciągnąć zaraz po wypłynięciu). Można również podsmażyć na oleju lub maśle.

 

Produkt dostępny sezonowo.

Tradycyjne, ręcznie robione pierogi, które powinny pojawić się na każdym wigilijnym stole.
 

Opakowanie:

- ~1 kg – zapakowane w atmosferze ochronnej w worki

- 500 g – zapakowane w atmosferze ochronnej, w styropianowej tacce barierowej

- 350 g – zapakowane w atmosferze ochronnej, w styropianowej tacce barierowej

 

BEZ KONSERWANTÓW

  • pierogi z kapustą i grzybami